mrt 012019
 

De LevelStick met NBIoT levert de gemeten gegevens gratis uit het veld op uw computer af.

T-Mobile en Tele-2 zijn gefuseerd. Hierdoor ontstaat een zeer grote speler met veel macht op de markt. Dit wilde de EU alleen toelaten als de combinatie bepaalde voordelen voor de consument zou realiseren. Een van de geboden voordelen is een gratis NBIoT netwerk tot 2024. De EU wil hiermee een versnelling bereiken in IoT toepassingen.

De LevelStick waterstand logger is optioneel met NBIoT verkrijgbaar. Met de gratis dienst van T-Mobile kunt u nu dus uw data geheel gratis uit het veld op uw PC afgeleverd krijgen.

NBIoT is een voor de toepassing uitermate geschikte techniek. De dekking is zeer goed en de gevoeligheid is groot zodat de data overdracht ook onder de moeilijkste omstandigheden een zeer goede kans van slagen heeft.

Neem contact op voor meer informatie.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.