nov 252019
 

Leiderdorp Instruments is sterk gegroeid de afgelopen jaren. Om de verdere groei in binnen- en buitenland aan te kunnen is versterking nodig.

Technisch salesmanager gezocht

Als technisch manager ben je ondernemend en ambitieus; je stuurt de operatie aan en weet op een tactische manier met leveranciers en partners te communiceren. Jij hebt het talent en de drive om de verkoop in Nederland te structureren en verder uit te bouwen. Je kent en ontdekt mogelijkheden om potentiële klanten te vinden, de eerste contacten te leggen, ze aan je te binden en verkooptrajecten succesvol af te sluiten.

Werkzaamheden:

 • Je werkzaamheden worden 50/50 verdeeld tussen sales- en managementtaken.
 • Je hebt de leiding over het personeel op kantoor; als team is jullie doel om zo veel mogelijk offertes om te zetten naar daadwerkelijke opdrachten
 • Je stelt een verkoop-actieplan op en realiseert de doelstellingen.
 • Je hebt regelmatig contact met onze bestaande klanten om hen te informeren over nieuwe diensten en producten en onderhoudt een netwerk met relaties.
 • Je bent creatief en neemt initiatief in het vinden en benaderen van potentiële markten en klanten en weet hen met jouw technisch inzicht voor ons te winnen.
 • Je weet als geen ander wat er speelt in de branche, samen met de marketingafdeling organiseer je campagnes en beurzen passend bij de klantvraag.

Wie ben jij?

 • Je hebt universitair werk- en denkniveau, hierdoor weet je snel de kracht te herkennen van Leiderdorp Instruments en kan je dit omzetten naar technisch advies en oplossingen voor onze klanten.
 • Je hebt kennis van de Geotechnische wereld of de bekwaamheid het je snel eigen te maken.
 • Je bent gedreven, een volhouder en vindt het prettig om zelfstandig te werken.
 • Je hebt een sterke commerciële focus en bent klantgericht.
 • Je hebt relevante werkervaring in een zelfstandige salesfunctie, bij voorkeur binnen een technische werkomgeving.
 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal en communiceert op alle niveaus.
 • Je hebt de potentie om op termijn de rol van Algemeen manager op je te nemen.

Wie zijn wij?

Leiderdorp Instruments BV ontwikkelt, produceert, verkoopt en verleent service aan meetapparatuur die in- en om de bouwput wordt toegepast. Denk hierbij aan trillingsmeters, scheurmeters, waterstandloggers, waterspanningsmeters e.d. De producten zijn innovatief; alle apparatuur is online te volgen. Tot de klantenkring behoren ingenieursbureaus, gemeentes, waterschappen en regionale overheden in binnen- en buitenland.

Sinds oktober 2019 is Leiderdorp Instruments onderdeel van Hitma BV te Uithoorn.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zelfstandige functie waarin jij een belangrijke rol speelt in het succes van Leiderdorp Instruments. Al je commerciële kennis en ervaring kun je inzetten en je krijgt de ruimte om creatief mee te denken. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden in lijn met jouw achtergrond en werkervaring. Bovendien bieden we de mogelijkheid uit te groeien tot Algemeen Manager.

Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar Rianne Kranenburg, HR functionaris (rkranenburg@hitma.nl). Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hans Liefting, directeur, bereikbaar via 06-57741141.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.