jun 162021
 

Ben jij in staat een product van a tot z te ontwikkelen? Ben jij creatief, inventief en breed geïnteresseerd? Dan hebben wij een fantastische job voor jou!

Wij zoeken een (junior) Product Ontwikkelaar

In de dagelijkse gang van zaken ben je samen met ervaren collega’s bezig met de ontwikkeling van innovatieve producten – in een uitdagende omgeving, met volop mogelijkheden tot ontplooiing. Je bedenkt meet-oplossingen van begin tot eind in alle aspecten. Je krijgt volop de ruimte je creativiteit, kennis en kunde in te zetten om een mooi product af te leveren waar je trots op mag zijn.

Op basis van je opleiding op HBO+/TU niveau en je brede interesse in techniek beschik je over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor deze job.Omdat de technische ontwikkelingen steeds sneller gaan, is het van belang dat je nieuwe technieken snel kunt doorzien en toepassen. Je krijgt bij ons de gelegenheid om dat te doen.

Je werkt in een team. Om tot een goed product te komen overleg je met je teamgenoten, de eindgebruikers, met de verkoop- en productie afdelingen, en met de inkoop. Je houdt van een professionele no-nonsense benadering, kwaliteit en zorgvuldigheid.

Wij hebben een platte organisatie en een informele werksfeer. Werktijden in overleg te bepalen. We bieden een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

Leiderdorp Instruments levert een breed assortiment meetinstrumenten die onder meer in de geotechniek worden toegepast. In die branche streven wij ernaar de meest innovatieve leverancier te zijn. Behalve de producten die we zelf op de markt brengen, ontwikkelen wij producten die door onze klanten onder hun eigen naam worden verkocht. Door de beheersing van de volledige keten (idee – ontwikkeling – productie – verkoop – service) realiseren wij een hoge toegevoegde waarde per product.

Leiderdorp Instruments BV is onderdeel van Indutrade, een beursgenoteerde onderneming met meer dan 200 bedrijven in Europa.

Solliciteren?
We nodigen je graag uit om te solliciteren! Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Hans Liefting of met Frank van den Heuvel, tel. +31 (0)71 – 541 55 14. Kijk ook op de website: www.leiderdorpinstruments.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met CV naar hansliefting@leiderdorpinstruments.nl.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.