jun 162021
 

Ben jij die spin in het web die zich op z’n gemak voelt in een dynamische technische omgeving? Houd jij ervan veel klanten te spreken, oplossingen te zoeken en punctueel te werken? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken en zijn op zoek naar een:

Technisch commercieel medewerker (M/V)

Functieomschrijving:

Je zorgt voor de gehele afhandeling van bestellingen van binnenkomst order tot het versturen van de producten. Je bent de spil in de organisatie. Met soepele communicatie en een sterke resultaatgerichtheid leidt je het hele bedrijfsproces in goede banen en je springt waar nodig in. Je rapporteert aan de General Manager.

Taken:

Orderverwerking

 • orders uitwerken voor productie
 • bestellingen bevestigen aan klant
 • levertijden bepalen, doorgeven en bewaken

factureren

 • bestellingen en abonnementen

verzenden

 • gereed gekomen bestellingen verzenden

administratie

 • debiteurenbeheer
 • inkoopfacturen verwerken
 • betalingen klaarzetten
 • crediteurenbeheer

klantcontact

 • telefoon aannemen
 • e-mail verkeer beheren

Werkniveau: 

HBO/MBO+

Specifieke aanleg/ervaring:

 • Een technisch-commerciële achtergrond of ervaring helpt je thuis te voelen in onze wereld.
 • Brede interesse, een goed verstand en een positieve instelling.
 • sterke communicatieve vaardigheden
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • doelgerichte instelling, self starter, no-nonsense mentaliteit

Over Leiderdorp Instruments
Leiderdorp Instruments is gevestigd in Leiderdorp op een mooie locatie aan de Oude Rijn. Al sinds 1987 ontwikkelen, produceren en verkopen we meetapparatuur en dataoplossingen voor grondwaterstanden, trillingen en andere grootheden rond de bouwput. We bieden een interessante resultaatgerichte werkomgeving. In onze oplossingen zijn de nieuwste technieken op het gebied van elektronica, data-acquisitie en datacommunicatie toegepast.

Aanbod:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Goede werksfeer in een informeel bedrijf
 • Pensioenregeling
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen
 • Goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken bij een groeiend, gezond bedrijf. Leiderdorp Instruments is onderdeel van Hitma. Hitma is onderdeel van Indutrade, een Zweedse beursgenoteerde onderneming met meer dan 200 bedrijven in Europa.

Solliciteren?
We nodigen je graag uit om te solliciteren! Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Frank van den Heuvel, tel. +31 (0)71 – 541 55 14. Kijk ook op de website: www.leiderdorpinstruments.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met CV naar Rianne Kranenburg (rkranenburg@hitma.nl).

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.