Axilog desktop software

 

De Axilog Desktop software stelt u in staat op een centrale plaats een reeks actieve Axilog trillingsmeters on-line te volgen en te beheren.

Kalibratie

 

De Axilog dient regelmatig (jaarlijks) gekalibreerd te worden. Leiderdorp Instruments heeft alle apparatuur en faciliteiten om zo’n kalibratie voor u te doen.

Alarm lamp

 

Deze lamp kan worden aangesloten op de Axilog, zodat overschrijdingen van de ingestelde alarm waarde zichtbaar zijn op wat grotere afstand.

Axilink modem

 

De Axilog kan geheel op afstand worden uitgelezen en bediend via het Axilink modem. Als u een Axilink modem gebruikt bij de Axilog dan kunt u, vanaf iedere PC met een internet verbinding, rechtstreeks op de Axilog inloggen. De verbinding is rechtstreeks en u bent dus niet afhankelijk van een website van ons of anderen. U kunt een verbinding onderhouden met meerdere Axilog apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan het Axilink modem bij alarm een SMS of e-mail bericht verzenden.

BFR sensor

 

In situaties waarbij bijzonder lage frequenties in het te meten signaal verwacht worden, kan een speciale sensor worden gebruikt. De BFR sensor kan lagere frequenties meten dan de standaard sensor.

Standaard sensor

 

De standaard sensor kan worden gebruikt bij  het meten van trillingen die worden veroorzaakt door heiwerkzaamheden, intrillen van damwanden, etc.